Els 8 projectes seleccionats participaran el proper 16 de desembre en un pitching davant de la indústria. Mar Coll, Javier Olivares, Enric Pardo, Albert Plans i Laia Manresa han mentoritzat els projectes.
El Serielizados Kick, la primera incubadora de sèries en català, arriba a la seva fase final

Els projectes del Serielizados Kick han rebut un suport a la creació de 8.000€ cadascun, han pogut participar a un Talent campus i a una residència creativa a Món Sant Benet, on han comptat amb la mentorització de professionals com: Mar Coll (‘Tres dies amb la família’, ‘Matar al padre’), Javier Olivares (‘El Ministerio del Tiempo’, ‘Isabel’), Albert Plans (‘Porca Misèria’, ‘Plats Bruts’), Laia Manresa (‘Morir de dia’) i Enric Pardo (‘Mira lo que has hecho’, ‘Maricón Perdido’). El Serielizados Kick és un programa de formació i continguts dedicats a donar una visió completa i innovadora del procés de creació, producció i difusió de sèries.

Els projectes seleccionats d’aquesta primera edició del Serielizados Kick on es van presentar 97 candidatures, són: ‘Com muntar un pollastre‘ (de Joan Marc Voces); ‘Ja hem estat aquí‘ (d’Ona Anglada i Marta Vivet); ‘Candidats‘ (de Lucas Borges, Markos Goikolea, Romina Martínez i Sergio Rodríguez); ‘El nom del pare‘ (de David Moragas); ‘KSA‘ (de Natàlia Boadas i Irene Moray); ‘Gat negre, gat roig‘ (de Guillem Manzanares); ‘La vella estrella‘ (de Marc G. de la Varga); i ‘Una habitació pròpia‘ (de Mariona Guiu). Tots ells, projectes de sèries de format curt: 6 episodis de menys de 20 minuts.

  El Serielizados Kick és una iniciativa de Serielizados, amb l’acompanyament i la supervisió de Guionistes Associats de Catalunya (GAC). El projecte compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya), elfinançament de l’Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (Gobierno de España),  dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliencia finançat per la Unió Europea- NextGenerationUE. Hi col·laboren i la Fundació Catalunya La Pedrera, SGAE Catalunya, el programa ACE/PICE i la Universitat Ramon Llull – Blanquerna.