La Fundació “la Caixa” ha posat en marxa avui CaixaForum+ , plataforma online gratuïta amb un catàleg únic al nostre país de propostes culturals i de divulgació científica.

CaixaForum+ arrenca amb una oferta inicial de més de 300 títols, més de 1.000 peces de vídeo i àudio i 564 hores de contingut . Prop de la meitat són produccions originals de la Fundació ”la Caixa”. El catàleg es completa amb col·laboracions amb altres institucions culturals nacionals i internacions, i també amb la compra de drets de continguts ja preexistents que complementen les diferents línies editorials.

Els usuaris podran trobar sèries, podcasts, documentals, pel·lícules, art digital, programes de divulgació, entrevistes, concerts i òperes i un llarg etcètera de formats al voltant de nou temàtiques: arts visuals i plàstiques; arts escèniques; música; literatura; pensament i història; cinema; arquitectura i disseny; ciències de la vida i ciències físiques.