El Consorci de la Zona Franca celebra la quarta edició de la Barcelona Woman Acceleration Week (BWAW) amb un
panell de 60 speakers de primer nivell, per avançar cap a la igualtat de gènere i proposar solucions que permetin progressar en
termes de paritat. Per quart any consecutiu, aquest esdeveniment abordarà iniciatives a favor de la dona en sectors clau de l’economia.

Entre el 5 i el 7 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona (8M), l’edifici DFactory Barcelona torna a convertir-se
en el millor altaveu per al talent femení.

14 sessions de debat amb enfocament B2B
L’esdeveniment estarà dividit en 14 sessions on els diferents professionals reflexionaran sobre la situació actual i les millores en la igualtat de gènere en el món empresarial i industrial. La primera jornada, el dimarts 5 de març, comptarà amb la inauguració oficial
de la 4a edició de BWAW a les 10h. Les ponències del primer dia posaran el focus en les temàtiques: BLegal, on es debatrà sobre la presència de la dona en els alts càrrecs jurídics; a BPublic s’analitzarà el lideratge femení en el sector públic; a BIndustry 4.0 s’abordaran els desafiaments als quals s’enfronten les dones en la Indústria 4.0; i a la tarda, a BMultilateral, es reflexionarà sobre les principals prioritats en la relació entre el multilateralisme i la igualtat de gènere.

Dona i Audiovisual, el 6 de març
Durant la segona jornada, el dimecres 6 de març, es debatrà sota el paraigua de BAudiovisual sobre la perspectiva de gènere en la producció audiovisual; a BLeadership es parlarà sobre el lideratge femení en les posicions de Recursos Humans de les empreses i
companyies; a BReskiling s’indagarà sobre el reciclatge professional com a segona oportunitat i a BCorporate es tractarà el foment de les polítiques paritàries des de les grans corporacions.

BAUDIOVISUAL

La perspectiva de género en la producción audiovisual tindrà les següents intervencions:

Carla Rogel
moderadora
Directora de Marketing
Forbes Women
Meritxell Bautista Quiñones
speaker
Presidenta
Manix Capital
Anna Cler Perarnau
speaker
Subdirectora Catalunya y directora y presentadora programa “Noms Propis”
RTVE
Laura Fernandez Brites
speaker
Socia y Productora
Filmax
M. Carmen Fernandez Tallon
speaker
Chief Innovation Officer
Grup MediaproLes ponències tindran un format híbrid i es podran seguir a través de la pròpia plataforma online, que ofereix un accés gratuït als streamings en directe de totes les sessions. Les inscripcions es poden realitzar accedint a la pàgina web de l’esdeveniment, on també està disponible tota la informació. Les trobades es desenvoluparan presencialment en l’ecosistema d’indústria 4.0 de referència a nivell internacional, en el DFactory Barcelona,