Canon llança el “Canon Club”, una plataforma per inspirar, recolzar i recompensar els creadors. La idea és ajudar els creadors a donar vida a la seva creativitat a cada imatge, vídeo o impressió. Per reforçar aquesta missió i fomentar l’intercanvi d’habilitats i idees entre els usuaris de Canon, la marca ha llançat el “Canon Club”, un programa d’afiliació amb una plataforma comunitària per a creatius amb idees afins, on els membres poden aprendre, explorar i inspirar-se amb altres creadors de Canon, alhora que accedeixen a avantatges exclusius.

Canon Club ja compta amb una participativa comunitat de més de 11.000 membres. Quan inicieu sessió per primera vegada, els usuaris trobaran una pàgina d’inici personalitzada a l’estil de les xarxes socials, seleccionada en funció dels seus interessos i habilitats. La pàgina del compte inclou grups de tendències i reptes, una galeria d’inspiració, aplicacions recomanades, articles o continguts exclusius de Canon Club i un resum dels avantatges obtinguts. Els membres poden compartir consells i idees entre ells, plantejar preguntes i obtenir consells dels Ambaixadors de Canon a través de sessions de preguntes i respostes, a més de tutorials. Seguint les àrees d’interès i gèneres més populars, els membres també poden unir-se a grups existents o crear-ne els propis. Reptes periòdics donen a la comunitat l’oportunitat de votar un guanyador, apreciar la feina dels altres i augmentar la confiança en les habilitats tècniques.

La nostra intenció amb Canon Club és crear una comunitat inspiradora en què els creadors puguin aprendre, debatre i explorar”, afirmen a Canon Europa. “Encara que ja hi ha moltes plataformes en línia per compartir contingut fotogràfic, de vídeo i d’impressió, Canon Club és un programa específic per als nostres usuaris que persegueixen la seva passió per la creació d’imatges i la impressió artesanal. Canon Club no només proporciona inspiració i idees fresques , sinó que també mostra la nostra talentosa i solidària comunitat de creadors que busquen millorar les seves habilitats aprenent i creixent junts.” En participar a la comunitat, els membres poden guanyar punts i avançar a través de tres nivells*. A cada nivell, els membres poden optar a més avantatges, com serveis de manteniment, descomptes en productes Canon seleccionats i participació en promocions conjuntes amb els partners de Canon. Per unir-se, els usuaris només s’han de crear un compte de Canon, registrar el seu producte i rebran una invitació per unir-se a la comunitat

Canon Club: https://www.canon.es/canon-club/