L’Alzheimer és el tema principal de “On no pots arribar”, un curtmetratge protagonitzat per les actrius Assumpta Serna i Aida Oset, que s’acaba d’estrenar en línia.
 
CURTMETRATGE ONLINE
https://www.youtube.com/watch?v=js5MP4JKMEc

“On no pots arribar” és un curtmetratge dirigit per Marc Nadal, on l’egoisme familiar surt a la llum quan Maria (Assumpta Serna) és diagnosticada amb Alzheimer. La seva malaltia afecta el seu cos i ment, així com a la vida de la seva filla Amparo (Aida Oset), que ara s’enfronta a un futur incert.
 
El projecte, iniciat per l’Associació sense ànim de lucre FILA 10.7, té caràcter benèfic i s’han sumat a ell artistes com Carles Cases, a càrrec de la banda sonora, i l’empresa Antaviana Films, a càrrec de la postproducció.
 
 El curtmetratge, de temàtica social, s’estrena en línia després d’haver aconseguit reconeixements nacionals i internacionals com el Premi Millor Curtmetratge en la 18a edició de Imagineindia International Film Festival (Espanya), el Premi de l’Públic en la 4a edició de Festival Internacional FICMA (Espanya ) o el Premi Millor Pel·lícula en Llengua Estrangera en el VI Festival de Cinema Samara Short Film Festival 70/30 (Rússia).

El film, de durada 15 minuts, retrata dos diferents estats d’aquesta malaltia, com va afectant el malalt i també, psicològicament, a qui té al voltant. Parlem de la malaltia, sí, però mitjançant una mirada humana a la vida de dues persones, mare i filla, cadascuna amb els seus desitjos i identitat pròpia. Una mare que tracta de no perdre la seva identitat, i una filla que lluita per complir les seves metes i ser la persona que sempre ha volgut ser.

El curtmetratge es va rodar comptant amb la col·laboració desinteressada tant de l’equip artístic com de l’equip tècnic, a causa que el curtmetratge “On no pots arribar” té un caràcter educacional i benèfic. Un curtmetratge que ha sorgit d’una Associació sense ànim de lucre i que està dedicat a tots els malalts d’Alzheimer i familiars.