Com es sabut, enguany, el Saló de l’Ensenyament que havia de fer-se del 18 al 22 de març es va anular per les mesures de confinament derivades del Covid-19.

Algunes Escoles que havien de participar al Saló de l’Ensenyament ens han fet arribar el seu malestar per les dificultats que es troben per a recuperar la despesa que havien fet al seu dia.

La posició de Fira de Barcelona és tornar només el 25% del que les escoles han invertit i quedar-se el 75% restant. Es tracta d’imports, que, com es habitual en aquests events, es cobren per avençat i logicament ara sembla que les escoles haurien de recuperar ja no la quarta part de la inversió sinò la totalitat al haver-se anulat el Saló.

Probablement a les grans Universitats que tenen macropressupostos per a marketing aquests imports no els suposa un gran trasvals però si als centres de menor volum.

Al anular-se el Saló de l’Ensenyament, punt de trobada d’escoles i alumnes, cal plantejar-se fòrmules noves per aquest encontre i en aquest sentit, Areavisual ha posat en marxa la seva plataforma d’orientació professional dels oficis i les professions de la imatge areavisual.com/formacion que, ben aviat, també donarà Beques per facilitar l’ensenyament a un gran nombre d’alumnes…