Mentre la indústria audiovisual es prepara per reunir-se al ISE des del proper 10 de maig, Integrated Systems Europe està presentant “ISE 2022: l’aplicació oficial de l’espectacle”. Es tracta d’una app dissenyada tenint en compte l’experiència de l’usuari, l’aplicació proporciona una eina útil perquè els visitants aprofitin al màxim el seu temps a la fira.

Durant el dies que duri la Fira que obra les seves portes per primera vegada a la Fira Barcelona, ​​Gran Via del 10 al 13 de maig i ISE es podrà utlitzar l’aplicació oficial d’espectacles per mantenir informats els delegats. tota la informació més recent.

Amb set conferències, més de 800 expositors en sis zones tecnològiques i tota una sèrie de salons, experiències i funcions d’exposició, l’aplicació ISE 2022 està plena de detalls, però més que això, ofereix una manera ràpida i senzilla de connectar amb altres companys. assistents.

Es pot baixar l’aplicació avui mateix per accedir a insígnies digitals, mostrar guies i plànols i molt més.

ISE és una destinació clau per connectar-se amb altres persones: aquest any es tracta de tornar a connectar amb la indústria audiovisual després de tant de temps separat. Ajudar a aquesta experiència és la funció de “xarxa” de l’aplicació, un lloc per connectar-se amb altres assistents registrats al programa: només cal que activeu la vostra xarxa i inicieu una conversa!

NOVETAT per al 2022: disponible a l’aplicació ISE i a http://digital.iseurope.org, Rise.Live és una nova funció per a ISE 2022. Posa’t al dia de cada dia del programa a través d’aquest programa de notícies de 30 minuts, que s’emet diàriament. a les 15:00 CET, amb entrevistes als expositors i destacant experiències de la fira.

Altres funcions útils de l’aplicació inclouen la possibilitat de cercar al directori d’expositors amb l’opció de filtrar per país, sector o cercar per paraula clau. Els usuaris també podran navegar per l’extens programa d’esdeveniments i crear una programació personalitzada marcant els esdeveniments i sessions preferits.

Una addició útil al programa, l’aplicació té tot el que necessiteu saber en un sol lloc, en un format fàcil de navegar. L’aplicació oficial ISE 2022 ja es pot descarregar des de Google Play i l’App Store, patrocinada per experts en domòtica, Crestron, que exposa als estands ISE 2022: 3H300, 3H400.

Assegureu-vos que seguiu ISE a Twitter, LinkedIn i Facebook i utilitzeu l’etiqueta #ISE2022 per obtenir notícies d’última hora, moments destacats d’esdeveniments i anuncis emocionants.

Integrated Systems Europe, ISE 2022, tindrà lloc a la Fira de Barcelona Gran Via del 10 al 13 de maig de 2022. El programa de les jornades ISE s’allargarà del dilluns 9 de maig al dijous 12 de maig. Per a més informació, visiteu www.iseurope.org