Alcarràs, la cinta de Carla Simón, que va fer història a Berlín, en aconseguir l’Os d’Or, s’ha estrenat a sales el 29 d’abril l’endemà d’inaugurar la 12a edició del D’A Film Festival.

Després de triomfar amb el seu debut cinematogràfic Estiu 1993, i amb un extens recorregut per festivals d’arreu, Carla Simón en Alcarràs ens mostra un apropament a la història d’una família dedicada al cultiu del préssec a la població lleidatana d’Alcarràs quan, després de 80 anys conreant la mateixa terra, es veuen obligats a fer una última collita abans que el terreny es destini la instal·lació de plaques solars.

Rodada en català, Alcarràs ha estat produïda per Maria Zamora i Tono Folguera, juntament amb Sergi Moreno i Stefan Schmitz. A partir del 29 d’abril, es podrà veure a les sales d’arreu del territori.