El Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya acull les jornades de formació al professorat “El mòbil amb EduCAC: ciutadania, hàbits, civisme i identitat digital”, els dies 2 i 3 de juliol en el marc del programa EduCAC.

El CPAC i el Consell de l’Audioivsual de Catalunya han organitzat unes jornades de formació de 2 dies per a docents de primària i secundària per reivindicar l’ús responsable dels dispositius mòbils. El periodista Antoni Bassas ha estat l’encarregat de fer la conferència inaugural en la que ha destacat la importància d’incentivar de l’esperit crític entre els més joves.

A més, es presenta la Plataforma d’Educació Mediàtica, s’ha dut a terme una taula d’intercanvi d’experiències sobre educació en mitjans i s’han realitzat diversos tallers conduits per professionals de l’audivoisual col·legiats.

Podeu consultar el programa de la jornada en el següent enllaç: El mòbil amb EduCAC