El dijous 9 d’octubre, de 16:00h a les 18:00h, té lloc a la Sala Tramuntana una jornada que repassa la participació del Subprograma MEDIA en films de gènere fantàstic amb la seva presència continuada en les darreres edicions del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya a Sitges.

La xerrada compta amb la presència de: Àlex Navarro, coordinador de l’oficina catalana de Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, Carlos Fernández, conseller delegat de Filmax i Mar Tarragona, productora i directora de Rodar y Rodar.

La sessió s’acompanya de la projecció de diferents tràilers de films en versió original amb suport MEDIA que s’han pogut veure en diferents edicions del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Els idiomes vehiculars utilitzats durant la jornada són el català i el castellà, i es pot seguir a través de twitter amb el hashtag #ECDfantastic.

A la jornada segueix el següent programa:

16.00h a 16.15h. Obertura de portes i lliurament de materials.
16.15h a 16.45h. Justificació de la jornada i presentació del Subprograma MEDIA, a càrrec d’Àlex Navarro.
16.45h a 17.15h. Carlos Fernández i Àlex Navarro presentaran la trajectòria internacional de Castelao amb MEDIA i el festival de Sitges.
17.15h a 17.45h. Mar Targarona i Alex Navarro parlaran del gènere fantàstic català al món.
17.45h a 18.00h. Preguntes del públic i cloenda.
Dia, hora i lloc

Dijous, dia 9 d’octubre, de les 16 a les 18h a la Sala Tramuntana de l’Hotel Melià a Sitges.

Entrada gratuïta