Peli Products, S.L.U., empresa filial de Pelican Products, Inc. —líder mundial en el disseny i la fabricació de maletes i estoigs protectors d’altes prestacions, solucions d’embalatge amb control de temperatura i sistemes portàtils d’il·luminació avançats —, et dóna un cop de mà aquest Nadal en suggerir-te alguns regals premium disponibles per menys de 60 €.

Una cartera a prova de hackers

La cartera Peli™ RF G5 Field és una de les úniques carteres submergibles d’alumini que protegeixen la informació de les targetes de crèdit de l’usuari davant de possibles robatoris per part de hackers que utilitzen escàners de RFID (identificació per radiofreqüència). Fabricada en alumini robust i amb un disseny lleuger i elegant, cap còmodament a la butxaca dels pantalons. A més, presenta un anell de segellat de neoprè i un tancament molt fiable que la fan submergible d’acord amb el nivell de protecció IP67 (un metre sota l’aigua durant 30 minuts).


Un estoig versàtil per a objectes personals

Assegureu-vos de les persones que més us importen puguin portar les seves petites pertinences personals amb total tranquil·litat gràcies a l’estoig Peli R20 Ruck. Amb el seu intel·ligent disseny i un nivell de protecció IP68 contra l’entrada d’aigua, brutícia, neu i pols, aquests estoigs compactes i resistents garantiran la seguretat de petits productes electrònics, telèfons, eines o targetes SD durant la feina o en qualsevol activitat realitzada a exteriors.


L’estoig per a targetes de memòria més intel·ligent

Sorprèn els amants de l’electrònica o la fotografia amb aquests estoigs per a targetes de memòria, fins i assegurances, amb un folre interior per absorbir els cops. Hi ha un estoig per a targetes de memòria Peli per a tot tipus de targetes: el model 0915 pot emmagatzemar 12 targetes SD, 6 targetes mini SD i 6 targetes micro SD, mentre que el model 0945 pot emmagatzemar fins a 6 targetes Compacte Flash.


La maleta indestructible Peli 1120

Busques un regal imprescindible que agradi a tothom: aventurers, viatgers, amants de les GoPro, aficionats al bricolatge o pros de l’electrònica? No busquis més. La maleta Peli 1120 és hermètica i pràcticament indestructible. És el regal perfecte per a tots aquells que volen protegir les càmeres compactes o qualsevol altre petit dispositiu fràgil.

INFORMACIÓ D’AQUESTA PROMOCIÓ EN AQUEST ENLLAÇ