ForadCamp 2013L’Ajuntament del Figaró organitza la segona edició de la Mostra de Cinema ForadCamp, que es celebrarà al Figaró-Montmany el dissabte 6 de juliol de 2013. Enguany la Mostra inclou algunes novetats com un taller pràctic sobre cinema i naturalesa, la concentració de les projeccions a la tarda, i un concert al vespre, durant la deliberació del jurat, amb la posterior entrega de premis.

ForadCamp està coordinada per l’Associació INDOC i és una mostra de curtmetratges documentals que vol vincular el medi natural amb un cinema personal. Volem donar cabuda als treballs que no tenen lloc als festivals més tradicionals. Un cinema fet als marges de la indústria i amb un esperit innovador.

Se seleccionaran curtmetratges de no ficció de fins a 30 minuts de durada. Els treballs han d’estar en català o castellà, o bé han d’incloure subtítols amb algun d’aquests idiomes. La natura ha de tenir un lloc preferent dins del curtmetratge (pot estar present com a espai, reflexió, descobriment, vivència…). Es valorarà la creativitat i el risc artístic dels treballs.

La data límit d’inscripció serà 7 de juny, i la recepció serà per correu electrònic o postal. Les bases de la mostra es poden consultar al bloc:

http://foradcamp.wordpress.com

Per obtenir més informació sobre el taller caldrà fer una reserva de la plaça escrivint a foradcamp@gmail.com.