El LAAB: Laboratori d’Adaptacions Audiovisuals de Barcelona organitza el seu esdeveniment de presentació el matí del dia 9 de juliol a El Born Centre de Cultura i Memòria (Plaça Comercial, 12) de 9:30 a 14:00en el qual totes les obres participants es presentaran als representants del sector audiovisual amb capacitat de liderar el seu desenvolupament: productors, antenes i guionistes. En aquest LAAB Networking Eventes coneixeran els projectes que rebin ajuda econòmica i es presentaran juntament amb la resta d’obres davant aquests representants. Així es propiciarà l’entorn per a crear les connexions que permetin que es converteixin en obres audiovisuals.

Aquesta iniciativa és un laboratori d’adaptació al sector audiovisual d’obres literàries editades i publicades vinculades a la ciutat de Barcelona. Està impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona a través de la Barcelona Film Commission. El seu objectiu és ajudar els productors o programadors del sector audiovisual a adquirir drets de la propietat intel·lectual d’obres literàries per a utilitzar-les en múltiples propostes de producció i finestres de distribució.

El catàleg d’obres seleccionades es pot consultar en el següent enllaç.

Inscriu-te al LAAB – NETWORKING EVENT en el següent enllaç. La inscripció és gratuïta però obligatòria per participar.

Aquesta és l’agenda de l’esdeveniment:

  • 9:30 Recepció convidats/lliurament materials
  • 10:00 Presentació institucional
  • 10:15 Presentació Catàleg LAAB amb David Gúzman
  • 10:30 Oportunitats actuals en l’audiovisual 
  • 11:00 Pausa Cafè
  • 11:15 Presentació i converses amb els guanyadors
  • 12:00 Networking
  • 14:00 Fi acte​