Els usuaris podran gaudir de més d’un centenar d’estrenes a l’any, tantes vegades com vulguin.

De l’1 al 31 de juliol del 2019, Cinemes Girona, de Barcelona, posa en marxa la seva ja tradicional i esperada campanya d’abonaments anuals. Aquests abonaments es poden comprar al llarg de tot l’any al preu de 190€, però, durant el mes de juliol, es poden adquirir un número limitat d’abonaments a 59€. D’aquesta manera, commemoren que la gent els va ajudar a digitalitzar les sales l’any 2013, donant continuïtat a Cinemes Girona. Es tracta d’una sala de cinema independent, en la qual cada setmana es donen cita festivals, mostres i tot tipus d’activitats relacionades amb el món de l’audiovisual nacional i internacional.

Els abonats de Cinemes Girona no només tenen accés al cinema d’estrena al llarg de tot l’any, sinó que també gaudeixen de descomptes en projeccions especials, mostres i festivals.

Increment d’assistència

L’abonament permet accedir a totes les projeccions de cinema comercial, i, a més, ofereix la possibilitat de tenir descomptes en altres sessions especials, com òperes, ballets, festivals o concerts. Gràcies a aquests abonaments, Cinemes Girona ha aconseguit rejovenir el públic de les seves 3 sales i també mantenir un increment d’assistència de més d’un 10% anual, consolidant el complexe de sales del carrer Girona 175 com a un lloc d’entreteniment habitual per als barcelonins.

Cinema independent, crític i inclusiu

Els Cinemes Girona es van inaugurar el 10 de març del 2010, i, des del principi, han defensat una programació independent i el cinema d’autor. Han privilegiat el talent local i han tingut cura de la diversitat, programant pel·lícules europees i cicles estables de cinema asiàtic i llatinoamericà totes les setmanes.

És el cinema més inclusiu de la ciutat. S’hi poden veure els millors documentals premiats a tots els festivals i s’ha convertit en un espai de reflexió sobre algunes de les temàtiques socials que més preocupen a Barcelona. Alguns dels films que ha programat durant els darrers anys són ‘Ciutat morta’, de Xavier Artigas i Xapo Ortega, sobre l’actuació dels cossos policials i la seva relació amb la ciutadania i la justícia; ‘City for Sale’, de Laura Álvarez, al voltant del turisme de masses i com aquest preocupant fenomen afecta els barcelonins; i ‘A tu què et sembla?’, documental de Pau Poch que és un retrat d’Ester Quintana, que va perdre un ull durant la manifestació de la vaga general del 14N a Barcelona, l’any 2012.

Promoció de nous públics i protecció d’espectadors ‘especials’

Cinemes Girona te una política de promoció dels nous públics afavorint festivals i activitats destinats als estudiants, i acollint, des de fa anys, esdeveniments com El Meu Primer Festival o el Cicle de Cinema i Drets dels Infants. També te una política de preus especials per a famílies, i tots els caps de setmana s’hi poden trobar pel·lícules familiars en català a 4,50€.

També fan preus especials per a persones majors de 65 anys, i, des d’aquest 2019, les persones majors de 75 amb problemes de mobilitat gaudiran tots els dies de descomptes 2×1 perquè puguin anar al cine sense que les persones que les acompanyen paguin l’entrada. Les persones invidents gaudeixen d’aquest avantatge des de fa anys.

Obert a la ciutat i als ciutadans

Cinemes Girona està obert a la ciutat i és molt actiu associativament. Forma part d’EUROPA CINEMAS, de CICAE (Confederació Internacional de Cinemes d’Art i Assaig) i de la PLATAFORMA PER A L’EDUCACIÓ MEDIÀTICA que s’acaba de crear a Catalunya. A més, és una empresa associada al Festival PLURAL+, que organitza Nacions Unides, un certamen on hi participen joves de 9 a 25 anys amb peces de menys de 5 minuts sobre migració, diversitat i inclusió social.

Moltes gràcies! I visca el cinema!