L’In-Edit Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona posa en marxa una convocatòria de projectes que busquen finançament. D’entre tots els presentats, la productora del certamen, In-Edit Films, escollirà un documental musical en el qual invertirà 10.000 euros en qualitat de coproductora.

La crida forma part de la línia In-Edit In Progress del nou projecte In-Edit Lab endegat recentment. Més concretament, es dirigeix a creadors de l’Estat amb un projecte de documental musical o en fase de producció que cerquin finançament.

Entre totes les propostes rebudes, se seleccionaran set projectes que es presentaran el 30 d’octubre dins de les activitats del primer In-Edit Lab, amb la presència de televisions, plataformes, productores i distribuïdores, entre les quals 3Cat, RTVE, Movistar Plus+, Filmin, Avalon o CaixaForum+.

De les propostes de documental musical preseleccionades, una rebrà finançament per part del certamen. A més, un dels projectes serà seleccionat perquè es presenti al Guadalajara Film Market de Mèxic el juny de 2025.