El productor català Paco Poch participarà en la projecció del film La leyenda del tiempo a la Cinemateca de Bogotà (Colòmbia), prevista pel pròxim 9 de juliol (19 h, hora local). Un cop finalitzada la projecció, Poch parlarà amb l’historiador, gestor cultural i cineasta documentalista Julio Lamaña sobre el seu rol com a coproductor a Llatinoamèrica.

La leyenda del tiempo, dirigida per Isaki Lacuesta el 2006, va obtenir el Premi Especial del Jurat i el Premi al Millor Actor (Israel Gómez Romero) al Festival Internacional de Cine de Las Palmas de Gran Canaria; el Premi al Millor Documental al Festival Alcances de Cádiz; i els Premis a la Millor Pel·lícula i a la Millor Direcció al Guayaquil International Film Festival. A més, va participar al Rotterdam Film Festival. Dotze anys després, el film de Lacuesta Entre dos aguas (que dona continuïtat a La leyenda del tiempo) va rebre la Concha d’Or al Festival de Cinema de Sant Sebastià.

La projecció i el col·loqui els promou la Delegació del Govern als Estats Andins, i té el suport del Bogotá Audiovisual Market BAM/Proimágenes, la Cinemateca de Bogotà, Mallerich Films, el Cineclub Imagen Viajera y Alados, la Corporació Colombiana de Documentalistes ALADOS i la Comunitat Catalana de Colòmbia (COMCATCOL).