L’Acadèmia del Cinema Català ha obert el període d’inscripcions per participar als XVII Premis Gaudí, fins al 16 de setembre a les 14:00h. 

Com a novetat d’aquesta edició s’incorporen criteris a la preselecció de curtmetratges, entre els quals destaca la implementació d’una quota mínima en versió original en català: de les 15 obres seleccionades, 8 han de ser en VOCAT.

Consulteu AQUÍ les bases completes per aquesta nova edició.

Als Premis Gaudí podran participar-hi aquelles produccions catalanes (llargmetratges de ficció, documentals i d’animació) estrenades a Catalunya entre l’1 de gener de 2024 fins al 31 de desembre de 2024, amb una permanència mínima a sales de 7 dies (no necessàriament consecutius).

Una comissió de preselecció s’encarregarà d’escollir les 10 pel·lícules europees, estrenades a Catalunya entre el 20 de octubre de 2023 i el 18 d’octubre de 2024, que competiran en la primera ronda de votacions dins la categoria de Millor pel·lícula europea.

INSCRIPCIONS
En cas que vulgueu presentar alguna producció, us recomanem no deixar la gestió per a l’últim moment per tal de poder resoldre qualsevol dubte o incidència que pugui sorgir durant el procés.Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte escrivint un correu a academia@academiadelcinema.cat o trucant al 932 682 776.