L’Institut Italià de Cultura de Barcelona va acollir el passat dijous la presentació de la pel·lícula ‘Romanzo Radicale’, del director italià Mimmo Calopresti amb Andrea Bosca com a actor protagonista. A la presentació es va dur a terme una entrevista amb el director de la pel·lícula, Mimmo Calopresti, i amb el protagonista Andrea Bosca, i l’acte va comptar amb la presència del Cònsol General d’Itàlia a Barcelona, Sr. Emanuele Manzitti i la directora del festival, Gabriella Carlucci, entre d’altres personalitats del món de la cultura de Barcelona i Itàlia. Posteriorment va tenir lloc la projecció del film, que evoca l’aventura política i humana de Marco Pannella, retratant els moments més íntims, les lluites polítiques i els gestos únics que han marcat una època.

Aquesta presentació està emmarcada en els actes previs a l’inici del festival ítalo – espanyol ESTIMAR, que tindrà lloc a Palma de Mallorca del 16 al 19 de juny.