Fundació Bcn Formació Professional ha reconegut a Ites per la idea d’innovació en l’FP amb un projecte transversar entre tots els cicles, que inclou la retransmissió en directe d’una gala per streaming a través de la televisió pròpia i3tv.


La gala televisiva via estreaming serà en directe, portant a terme un esdeveniment com el que es desenvolupa en el món d’audiovisuals i espectacles, 100 alumnes hauran de treballar en aquesta realització combinant els treballs de síntesi de CFGM i CFGS del centre (aquí es poden veure alguns dels treballs de l’edició anterior). Cada projecte barreja alumnes de diferents cicles, i deixa lliure la inicitava dels estudiants, amb el suport del tutor des del principi del curs.

Aquest any el projecte té pensat incloure el Grau Mitjà de “videodiscjoquei i so” en l’esdeveniment, la part de l’exposició d’obres gràfiques s’encarregarien els alumnes d’il·luminació i captació.

La gala està enfocada com un esdeveniment de final de curs d’Ites, comptaríem amb la presència dels alumnes de primer d’aquests cicles perquè es relacionin i coneguin el treball dels seus companys de segon.