La pel·lícula “Navalny”, una producció nortamericana del director Daniel Roher – autor del premiat Once Were Brothers: Robbie Robertson & The Band- van marcar el tret de sortida d’aquesta edició de DOCSBARCELONA.

En l’acte d’inauguració també es va fer entrega del primer Premi Docs d’Honor, al cineasta valencià, Llorenç Soler. Un guardó que premiarà d’ara endavant la carrera cinematogràfica i artística d’una personalitat rellevant del món del cinema documental, nacional o internacional, que ha contribuït a enriquir la vida cultural i cinematogràfica a escala global.Enguany, es celebra un quart de segle de vida i per fer-ho l’edició comptarà amb la Filmoteca de Catalunya, el CCCB i l’Aribau Multicines, com a seus principals on s’emetrà la programació d’aquesta edició. A més, els espectadors podran gaudir també de tota la programació a Filmin, com a finestra virtual, del 18 al 29 de maig.

DOCS BARCEONA dedica gran atenció a kes activitats de la indústria audiovisual, Tot en aquest enllaç