L’Associació d’Enginyeria Técnica de Telecomunicació de Catalunya (AETTEC), ha obert la convocatòria dels premis a l’excel·lència a la comunicació i la divulgació de les TIC, que es lliuraran a a la propera Diada de les Telecomunicacions. Aquests premis no es concedeixen a un professional de la comunicació, sinó a mitjans televisius, radiofònics o escrits que facin una tasca continuada d’informació o divulgació de les TIC, ja sigui en el conjunt de la seva oferta de continguts o per algun espai o programa en concret.

El termini de presentació de candidatures finalitza dilluns 12 de setembre, mitjançant un escrit explicatiu adreçat al compte de correu info@int-meetings.com. Les bases de la convocatòria es poden consultar al web de la 15 Diada de les Telecomunicacions. En anys anteriors, aquests premis han reconegut la tasca de programes com “Generació Digital” de Tv3 o televisions locals com Canal Blau TV de Vilanova i la Geltrú.

La 15 Diada de les Telecomunicacions se celebrarà el proper 29 de maig al CosmoCaixa de Barcelona, s’estructurarà en vuit taules rodones, que es destinaran no només a temes estrictament tecnològics, sinó a altres de major interès per als professionals de l’audiovisual com l’oci cultural o l’educació des de la perspectiva de les TIC. A aquestes taules se li sumarà una conferència magistral a càrrec de José Mª Torres, president de Numintec i productor de “El Corredor”, curtmetratge que ha rebut enguany un premi Goya. Cal destacar que la inscripció telemàtica a la jornada és gratuïta.