Rl Consolat General de Polònia a Barcelona es plau a convidar-vos a tots al concert “Chopin en clau de jazz” interpretat per Andrzej Jagodziński Trio. El concert tindrà lloc dissabte, 10 de setembre de 2016 a les 20.30 hores a la sala Luz de Gas

(c/Muntaner, 246).

 

 

Aquest grup de jazz polonès va ser creat a l’any 1993 i està format per Andrzej Jagodziński (piano), Adam Cegielski (baix) i Czesław Bartkowski (bateria). L’any 1994 van llançar el seu disc CHOPIN, que va ser considerat el millor disc de l’any per la revista Jazz Forum i va rebre el premi de la Indústria Musical Polonesa Fryderyk’94, així com Melomani’94, el

premi de l’Associació d’Amants de la Música de Jazz de Łódź. Andrzej Jagodziński també va ser guardonat amb el premi del Programa III de la Ràdio Polonesa Mateusz’94 per “Chopin en clau de jazz i la Poesia a la Música”.

 

A més a més, el dia del concert podreu veure una exposició de cartells polonesos de jazz, gentilesa de la Galeria del Cartell de Piotr Dąbrowski.

 

 

Col·laboració:

Iwona Małecka – Presidenta de l’Associació Cultural Catalanopolonesa.

Maciej Lewenstein, l’autor del llibre “Polish Jazz Recordings and Beyond”.