Videolab presentava l’any passat una nova plataforma per donar serveis a agències, anunciants, centrals de mitjans, distribuïdores, productores i canals de TV. Es trata de Videolabstream, una plataforma que permet enviar a qualsevol part del mon, sense cintes ni enviaments innecessaris, pel · lícules , espots , documentals , capítols. L’estalvi de temps i diners és evident amb aquesta plataforma
A través d’una única interfície el client podrà pujar tota mena de materials audiovisuals per enviar a les televisions . L’eina també permet classificar, consultar i guardar de forma àgil les diferents creativitats .

El seu funcionament és senzill: El client , puja la creativitat en un únic format i Videolabstream s’ocupa de codificar el material per a les diferents televisions , segons les especificacions tècniques de cadascuna…
.
El client facilita qualsevol arxiu -facilment “pujable”- o cinta, i Videolab s’ocupa de fer les conversions necessàries perquè no s’hagi de preocupar de res més, tenint a punt el material per a lliurar a cada televisió .
A més el servei disposa d’un arxiu , per a classificar i cercar les creativitats de l’anunciant, de l’agència o de la competència
De manera complementària,Videolabstream també disposa d’un servei d’arxiu de publicitat des de 1990 . Aquests fitxers de publicitat classificats per anunciant , matèria , marca i producte des de 1990 , és molt útil per a aquelles empreses que volen veure l’evolució de la seva competència Podeu consultar el moment actual en què es troben les creativitats del sector i del seu mateix producte . Alhora , permet tenir un històric de les seves creativitats ..