Cristina Bradner, directora del Parc Audiovisual de Catalunya  ha explicat al Punt Avui el moment actual que viu aquesta instalació de Terrassa. Pel seu interès reproduïm part de l’entrevista i l’enllaç per a la seva lectura complerta

Què és i què es fa al Parc Audiovisual ?

Som uns estudis de cinema on lloguem espais per a produccions. És un espai molt gran, ja que és un antic hospital reconvertit en espai de rodatge, amb quatre platós que s’hi van afegir posteriorment. Acollim grans produccions de cinema, televisió i publicitat. I també tenim un clúster audiovisual amb 45 empreses; no tenim més espai i comencem a reconquerir més zona d’hospital.

I un monstre com aquest, com es gestiona? Surten els números?, que era una de les seves prioritats quan va entrar?

Si no comptem el que es va pagar per mantenir l’edifici i evitar que caigués, els números surten bé; el que és el negoci en si, però és clar que hi ha totes les amortitzacions… Se li va donar un valor afegit, però és veritat que té un manteniment elevat tant l’edifici com l’entorn, ja que som uns estudis.

+ info: El Punt Avui