Arriba una nova edició de la Setmana del Talent. Del 19 al 22 de novembre el CCCB es convertirà en el punt de trobada de la universitat i la indústria, amb activitats i conferències que busquen posar el punt de mira en les novetats i els avanços tecnològics en l’audiovisual.

La jornada inaugural d’enguany, Crear en temps artificials, serà moderada per Xantal Llavina, i organitzada amb la col·laboració de Collateral Bits. Durant el matí del 19 de novembre, aclarirem les característiques principals de la IA i les tècniques més avançades: machine learning, xarxes neuronals, reconexement de so i imatge, realitat augmentada i virtual…

Per celebrar els cinc anys del Pitching Audiovisual, comptarem amb una sessió molt especial, on tindrem amb nosaltres tres dels projectes que han passat pel Pitching i que actualment són projectes produïts i que van acumulant èxits. Sergi Vicente, director de Betevé, moderarà la taula De la Universitat a la Pantalla, que comptarà amb les representants dels projectes: Ojos Negros, Les de l’hoquei i Negre de Merda.

En el Meet the Experts d’aquest any, dediquem la sessió a les muntadores. Comptarem amb l’Ariadna Ribas, l’Anna Oriol, la Júlia Rabadán i la Núria Campadabal, que ens explicaran la seva feina i parlaran amb els assistents de la seva experiència.

Com ja és habitual, també tindran un espai aquells projectes que s’han realitzat dins del programa del Pacte del Talent, que enguany comptarà també amb un debat al voltant de l’audiovisual com a llenguatge dins de les arts escèniques.

I no ens oblidem d’aquelles activitats que ja són fixes en el programa anual, com el Mercat de Nous Professionals, o el Pitching Audiovisual, que any rere any esdevenen una plataforma més gran perquè els joves puguin apropar-se al món laboral i a la indústria audiovisual.

Totes les activitats són gratuïtes, prèvia inscripció a la pàgina web. Us esperem!