La PAC ens anuncia que  s’ha obert el termini per inscriure’s a la quarta edició del programa Producers Meet Producers (PMP) que es realitzarà en el marc del proper Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Fins al dia 31 d’agost es poden presentar les candidatures – INSCRIPCIÓ PMP 

PRODUCERS MEET PRODUCERS

El programa Producers Meet Producers (PMP) engega una nova edició amb l’objectiu de dinamitzar el sector audiovisual català. Aquest dimecres, 4 de juliol, s’obre el termini d’inscripcions al PMP, una iniciativa de mentoring en què s’aparellen productores júniors i sèniors, amb l’objectiu que durant un any, els emprenedors del sector audiovisual s’iniciïn amb representants amb experiència en la creació d’audiovisual. La proposta és impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya per posar en valor la figura dels productors i generar més indústria cinematogràfica.

Fins al 31 d’agost les productores interessades poden presentar la seva sol·licitud a través de la secció web PMP de PAC o directament al formulari.

Una comissió escollirà les productores júniors i sèniors per elaborar el maridatge. Un cop triades les candidatures, la trobada anual se celebrarà durant el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que tindrà lloc entre el 4 i el 14 d’octubre. Posterioment s’establiran la resta de reunions, en forma de trobades regulars, amb la intenció que l’emprenedor i el seu mentor continuïn el projecte emergent.

El PMP admet qualsevol format, televisió, animació, llargs, curts nous formats i permetrà compartir dubtes, projectes i crear noves sinergies entre productores audiovisuals emergents i amb experiència. L’activitat reivindica fer visible la importància de la figura dels productors com a impulsor de l’audiovisual.

CAS D’ÈXIT

El curtmetratge ‘IP-IS’, recentment presentat a Sitges, és resultat de la primera edició del programa de mentoring Producers Meet Producers, que va unir Films de l’Orient i Ferghat Productions. Actualment està en postproducció ‘Omar’ de Miquel Romans, fruit de la segona edició del PMP i de la col·laboració entre  les productores Films de l’Orient i Principal 2a.