L’actriu Assumpta Serna i l’actor Scott Cleverdon, creadors de “Familia de Cine” i membres de la comunitat Areavisual, han explicat a “Tot és mou” la funció dels coordinadors d’intimitat. Com han dit ells mateixos la funció d’aquest perfil és posar d’acord els actors i el director, per facilitar el benestar dels qui han d’intervenir en una escena, on cal interpretar una relació amorosa o sexual. La parella en la vida real Serna i Cleverdon s’ocupen d’aquesta tasca i han redactat una guía dels rodatges que s’incorporarà als codis de bones pràctiques a l’audiovisual. Aquesta guía es presentarà al proper festival de Malaga a la primavera. 

És un tema que com s’ha pogut veure en el programa de Elena Melero, a propòsit del que Cleverdon anomena “disonància cognitiva”, genera un amplíssim debat que esperem que en propers mesos pugui desenvolupar-se coincidint amb la presentació de la guía que preparen…

ENLLAÇ AL PROGRAMA: