Divendres 20 de maig

El NonStop Barcelona Animació – Festival Internacional de Cinema d’Animació organitza el taller Elevator Pitch

10:00 hores

Sala Club

La seu de la SGAE a Catalunya acull el taller Elevator Pitch que es desenvolupa dins del NonStop Barcelona Animació – Festival Internacional de Cinema d’Animació, que se celebra a Barcelona del 18 al 22 de maig de 2016. L’elevator pitch és un discurs d’un minut de durada en el qual cada emprenedor tracta de captar l’atenció d’un possible inversor per aconseguir una entrevista posterior en la qual explicar la seva idea i projecte.

Adreçada als nous creadors de cinema d’animació, sèries i videojocs, aquesta trobada ofereix als creadors l’oportunitat de presentar projectes de manera concisa, directa i eficaç davant un grup de reconeguts productors internacionals.

El taller d’enguany compta amb la presència d’Anthony Roux, cofundador d’Ankama Games; Manuel Cristobal, producer de Dragoia Media; Toni García, director creatiu i artístic del grup BRB i Screen 21; Anthony Jones; concept artist i instructor, i Sara Álvarez, professora titular d’animació de la Universitat Politècnica de València (UPV), coordinadora del màster en Animació de la UPV, de la mostra Prime the Animation! i membre del comitè editorial de la revista Con A de animación.

Després de l’elevator pitch, a les 12:00 hores, hi haurà sessió denetworking a la qual hi assistiran alguns productors d’animació i empreses de videojocs, directius d’escoles, joves talents i professionals.

 

Per a més informació i contacte:

A/e: juan@nonstopbarcelona.com

Tel.: 636363054