Desprès de la presentació de la nova plataforma OTT, La Xarxa+, la Xarxa Audiovisual Local (XAL) que va tenir lloc al ISE, organitzada pel Clúster Audiovisual de Catalunya. el conseller delegat de la (XAL, Marc Melillas, va donar el tret de sortida de la nova plataforma el 14 de febrer.

La OTT de la XAL que agrupa prop de 30 televisions locals i nombroses ràdios locals, ha rebut el suport dels fons Next Generation de la UE. En la presentació al ISE es va reunir bona part del sector audiovisual català i de les principals plataformes catalanes OTT. En aquesta conferència es va tractar del possible futur del sector i es va reflexionat sobre els continguts en català, tenint en compte que la Corpo prepara també una OTT en català, encara en estat molt embrionari, en la qual voldria que convergissin totes les iniciatives que es duen a terme en llengua catalana.