Per tercera setmana consecutiva, Alcaldessa es manté en cartellera a Barcelona. El documental de Pau Faus, premiat al Festival de Màlaga amb la Bisnaga de Plata a la Millor Direcció de Documental, es pot veure en tres sales de la capital catalana (Verdi, Zumzeig i Balmes Multicines), on ha fet sold out a diferents passis.

Aquesta setmana, la crònica íntima i en primera persona del viatge d’Ada Colau fins a l’alcaldia de Barcelona, arriba per primer cop a ciutats com Oviedo i Saragossa. Ho fa en V.O.S.E, tal i com s’ha pogut veure a Madrid, València, Sevilla o Santiago de Compostela.

 

OPINIONS: 

“Un film d’una clarividència inusual.” Luis Martínez, EL MUNDO “  “Sentiment a flor de pell” Josep Maria Fonalleras, EL PERIÓDICO. “La força de mostrar els dubtes i les contradiccions” Xavi Serra, ARA “la construcció de la autoritat política”  Pedro Vallín, LA VANGUARDIA “Una pel·lícula plena de cinema”  Àlex Gorina, CATALUNYA RÀDIO

 

ALCALDESSA

Una producció de Nanouk Films

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Rosa Luxemburg

Direcció: Pau Faus

Producció: Ventura Durall

Muntatge: Joan Manel Vilaseca, Àlex Garcia, Núria Campadabal

Música: Diego Pedragosa

Premsa: Ana Sánchez