Pretemporada, Lliga BBVA i Mundial 2014 a GOL TELEVISION

12 mesos ininterromputs del millor futbol  del món al millor preu del mercat (15,90€)

MEDIAPRO completa l’oferta amb GOL SPORTS,

GOL TELEVISIÓN comença la nova temporada amb l’oferta de futbol més completa i ambiciosa que el canal ha ofert mai als seus abonats al millor preu del mercat (15,90€) i amb total portabilitat. Durant els propers 12 mesos els abonats a GOL TELEVISIÓN podran gaudir el futbol de màxim nivell, incloent les pretemporades del Reial Madrid, el Barça i el València, la Lliga BBVA, la Copa del Rei, la UEFA Europa League, tot el Mundial 2014, les principals lligues europees i les més importants competicions internacionals com la Copa Libertadores i Copa Do Brasil. Aquesta temporada GOL TELEVISIÓN augmenta encara més, si és possible, la seva portabilitat amb el llançament de GOL SPORTS, l’app per a tablets i smartphones que permet accedir als continguts de GOL, inclòs el futbol en directe, des de qualsevol lloc.

Dotze mesos de futbol al nivell més alt

La temporada començarà aquest mes de juliol amb les pretemporades de Madrid, Barça, València, en exclusiva, i alguns dels grans d’Europa com el Manchester United, Chelsea o Bayern. Partits de màxim interès com el que enfrontarà al Bayern de Munich de Guardiola amb el FC Barcelona de Tito Vilanova, o el que podrien arribar a jugar el Reial Madrid CF de Carlo Ancelotti i el Chelsea de Mourinho en la Guiness Champions Cup.

El mes d’agost serà el gran moment de la Lliga BBVA amb 8 partits per jornada, un partit del Reial Madrid o del Barça cada jornada (47 partits), amb 10 #Súperjornadas en les quals GOL TELEVISIÓN emetrà tant el partit del Madrid com el del Barça, i el primer ‘Clàssic’ de la Lliga BBVA que es jugarà a l’octubre.

La UEFA Europa League serà una altra de les grans competicions que es podrà seguir a GOL TELEVISIÓN amb més de 100 partits, en directe, incloses Semifinals i Final. Un dels tornejos més prestigiosos d’Europa amb una representació molt important d’equips espanyols. València CF, Reial Betis i Sevilla FC o Rayo Vallecano lluitaran per aconseguir el trofeu amb grans equips del continent del nivell de la Lazio, Fiorentina, Tottenham o Anzhi.

El curs acabarà amb els 64 partits de la Copa del Món 2014 de Brasil, 39 d’ells, en exclusiva. GOL TELEVISIÓN serà l´únic canal a España en el qual es podrà veure en directe tot el Mundial 2014. 32 dies de competició en els qual la Selecció Espanyola de Vicente del Bosque pot continuar fent història. 12 mesos ininterromputs del millor futbol amb més de 1.400 partits, 700 en directe. La major, més atractiva i més accessible oferta televisiva de futbol a Espanya.

Les competicions estaran acompanyades per complets programes resums amb el més destacat de la jornada, durant tota la setmana en diferents franges horàries. Experts del nivell de José Sanchís, Ricardo Rosety, Jordi Domínguez, Miguel Ángel Román, Lluís Izquierdo o el gran especialista en futbol internacional Axel Torres, formen part de la plantilla de comentaristes de GOL TELEVISIÓN. Ells ens portaran una visió més exhaustiva, professional i apassionada.

Una programació futbolera per als espectadors de GOL TELEVISIÓN que inclou programes d’autor, reportatges, informes especials, programes d’anàlisis i entrevistes. Els millors continguts que GOL TELEVISIÓNha ofert mai als seus abonats i per només 15,90€ al mes.

Tot el futbol al palmell de la teva mà

mEDIAPRO va un pas més enllà en la difusió de continguts futbolístics amb GOL SPORTS, la nova aplicació gratuïta per a tablets i smartphones. Els aficionats al futbol podran descarregar de forma gratuïta l’aplicació en l’Apple Store i Play Store i tenir a la seva disposició de forma totalment gratuïta tota l’actualitat de la Lliga BBVA i Lliga Adelante, calendaris, marcadors, resums, alertes… Els abonats de GOL TELEVISIÓN tindran accés a contingut premium amb la programació en directe (inclosos els partits), programes a la carta, tota la informació de la Lliga BBVA i Lliga Adelante i alertes personalitzades.

Tot en HD amb la major qualitat d’imatge des de qualsevol lloc, en el moment i de la manera que vulguin. Una experiència única que et permet tenir tot el futbol al palmell de la mà i satisfer les necessitats dels socis amb una gran versatilitat.

 

Una temporada més tots aquests continguts també estaran disponibles gratuïtament per als abonats a la TDT a través de la finestra Gol Stadium www.golstadium.es, podent gaudir de l’emissió del canal totalment gratis i, en directe les 24h, a més d’altres partits a la carta.

CALENDARI DE LA PRETEMPORADA A GOL TELEVISIÓN

 

FC BARCELONA
Gira Europa (Polònia) Lechia Gdansk vs. FC Barcelona 20-jul-13 20:35
Gira Europa (Alemanya) Bayern Múnich vs. FC Barcelona 24-jul-13 20:30
Gira Europa (Noruega) Valerenga vs. FC Barcelona 27-jul-13 19:00
Trofeu Joan Gamper FC Barcelona vs. Santos 02-ago-13 21:30
Gira Àsia Selecció Tailàndia vs. FC Barcelona 07-ago-13 14:00
Gira Àsia Selecció Malàisia vs. FC Barcelona 10-ago-13 14:45
REAL MADRID CF
Amistós (Anglaterra) Bournemouth vs. Real Madrid 21-jul-13 20:45
Amistós (Lió) Olympique de Lyon vs. Real Madrid 24-jul-13 21:00
Amistós (Goteborg) PSG vs. Real Madrid 27-jul-13 20:00
Guinness Champions Cup (EUA) Los Ángeles Galaxy (Phoenix) vs. Real Madrid 02-ago-13 4:30
Guinness Champions Cup (EUA) Juventus / Everton vs. Real Madrid 04-ago-13
Guinness Champions Cup (EUA) Miami (rival pt. resultat) vs. Real Madrid 6/7 agost
Gira EUA Inter de Milà vs. Real Madrid 10-ago-13 20:00
Trofeo Santiago Bernabéu Real Madrid vs. Al-Sadd 22-ago-13 22:30
VALENCIA CF
Guinness Champions Cup (València) Valencia CF vs. Milà 27-jul-13 20:00
Amistós (Kansas City) MLS All Stars (TBC) vs. Valencia CF 31-jul-13
Guinness Champions Cup (USA) Chelsea / Inter vs. Valencia CF 05-ago-13
Guinness Champions Cup (USA) Miami (rival pt. resultat) vs. Valencia CF 6/7 agost
Trofeo Naranja Valencia CF vs. Olympiacos (TBC) 10-ago-13
 
ALTRES GRANS PARTITS DE PRETEMPORADA
Gira Àsia (Bangkok) Singha All Star XI vs. Manchester United 13-jul-13 15:00
Amistós Hansa Rostock vs. Bayern Munich 14-jul-13 16:50
Gira Àsia Singha All Star XI vs. Chelsea 17-jul-13 15:00
Alemanya Monchengladbach vs. Dortmund 20-jul-13 16:45
Alemanya Hamburg vs. Bayern Munich 20-jul-13 18:30
Emirates Cup Arsenal vs. Nàpols 03-ago-13 17:20
Emirates Cup Nàpols vs. Porto 04-ago-13 15:00
Europa Manchester City vs. Arsenal 10-ago-13 16:00