El proper dilluns, al llarg de tot el dia, als locals de Lavinia del Poble Nou es presentaran les darreres noetats tecnologies que comercialitza MasQueVideo.

La convocatòria té un especial valor donat que bona part de les novetats que s’hi podran veure han estat presentades als darrers mesos en convocatòries com el NAB de Las Vegas o la setmana passada a la fira de Madrid, Broadcast.

D’aquesta Fira justament vindrà la furgoneta de BlckMagic Design, que s’està posicionant amb força en el segment de càmeres professionals de HD i 4K, la Ultra High Definition… També tindrem la càmera GY-HM70 de JVC, la AG-AC90EJ de Panasonic i la gama complerta de Sony inclent la 4k,  PXW-Z100.

Els sistemes d’emissió en streaming són també un tema a l’alça i MasQueVudeo ofeeix la solució NVS-20 de Datavideo. que és un sistema de codificació de senyal H264 i streaming. Un sistema que soporta resolucións Pal y HD, senyale d entrada Vídeo Compòst, (HD)-SDI, HDMI i audio no balancejat per RCA y XLR