Avuí  s´ha presentat la pel.lícula “Las tres vidas de Pedro Burruezo”  un documental biogràfic sobre l´artista en el que, a mes a mes  de les entrevistes al creador, donen la seva  opinió alguns col.laboradors, companys, amics, admiradors  i crítics musicals de la época de la meitat dels anys vuitanta del segle pasat, quan Pedro va crear aquell grup  que va anomenar “Claustrofobia”  i que tant va influir a aquells que van tenir la oportunitat de escoltar-los en viu.

Pedro Burruezo, un personatge carismàtic  i molt especial,  ha dedicat la major part de la seva vida a la música, però, com diu el títol de la pel.lícula, el personatge te altres dues facetes que comparteix i fusiona amb la música i en tot  allò que le envolta, que son ; el misticisma i la ecología, i aquesta trinitat impregna tot el que fa, desde cultivar els seus enciams a l´hortet que te a casa  passant per la creació de algunes de las sevas  fermóses pesas musicals inspirades en el sofistas i altres poetas i músics de la edat mitjana.

“Las tres vidas de Pedro Burruezo” es la primera obra fílmica dirigida pel tambè polifacètic José López Pérez, que amb col.laboració de Santi Lapeira han produit la pel.cula per Verne Films.

Tot i que al film predomina la música, recollida en imatges de diferents concerts que Burruezo ha ofert amb el  grup coral “ La Bohemia Camerata” , els temas de la ecología i el misticisma, plantejades desde les sevas arrels pes pures,  no deixen de planejar al llarg de tota la pel.lícula com si fossin temas a debatre una vegada hagim sortit del cinema, i sembla que ens convidi a fer una veritable reflexió sobre la evolució de aquets problemes a la socitat actual. També podem gaudir de la gravació en directe que una série de músics portan a terma com un joc,  de un tema dedicat a ell i que se inclourà en el disc proper a sortir que s` anomenarà “Misticisssimus coraliummmm”.