El Clúster Audiovisual de Catalunya organitza eI dijous 2 de febrer, a les 10.30 h, a l’estand de la CCMA de la fira ISE 2023, la conferència “Plataformes catalanes OTT: Entreteniment, TV, i Indústries creatives“. La taula rodona reunirà per primera vegada les principals plataformes catalanes OTT, que debatran sobre el futur del sector audiovisual de Catalunya i els continguts en català.

Intervindran en la taula rodona Rosa Romà, presidenta del Consell de Govern de la CCMAMarc Melillas, conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL); Juan Carlos Tous, CEO de Filmin; Valentí Oviedo, director general a la Fundació del Gran Teatre del Liceu; i Mireia Gubern, cap de Continguts Digital de Fundació La Caixa. Moderarà la sessió Víctor Sala, codirector i programador de Serielizados Fest.

En el nou escenari europeu, les plataformes OTT es posicionen com un dels principals punts d’accés a l’entreteniment, la TV i els continguts de les indústries creatives. La sessió abordarà els reptes de la indústria i la possibilitat de trobar una estratègia conjunta, en defensa del sector, la producció catalana i la llengua.

El Clúster Audiovisual de Catalunya organitza eI dijous 2 de febrer, a les 10.30 h, a l’estand de la CCMA de la fira ISE 2023, la conferència “Plataformes catalanes OTT: Entreteniment, TV, i Indústries creatives“. La taula rodona reunirà per primera vegada les principals plataformes catalanes OTT, que debatran sobre el futur del sector audiovisual de Catalunya i els continguts en català.

Intervindran en la taula rodona Rosa Romà, presidenta del Consell de Govern de la CCMAMarc Melillas, conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local (XAL); Juan Carlos Tous, CEO de Filmin; Valentí Oviedo, director general a la Fundació del Gran Teatre del Liceu; i Mireia Gubern, cap de Continguts Digital de Fundació La Caixa. Moderarà la sessió Víctor Sala, codirector i programador de Serielizados Fest.

En el nou escenari europeu, les plataformes OTT es posicionen com un dels principals punts d’accés a l’entreteniment, la TV i els continguts de les indústries creatives. La sessió abordarà els reptes de la indústria i la possibilitat de trobar una estratègia conjunta, en defensa del sector, la producció catalana i la llengua.