Del 6 al 11 de febrer arrenca la 3a edició del ‘Sex Education Film Festival’ a Terrassa, el primer festival internacional de curtmetratges sobre educació sexual, amb una forta aposta pel talent femení
Després de dues exitoses edicions, el ‘Sex Education Film Festival’ torna a Terrassa amb una nova mostra de quaranta curtmetratges, majoritàriament dirigits per dones, mostrant una clara aposta pel talent femení.

Amb aquesta tercera edició, el festival es consolida com a referent per a la promoció de la importància de l’educació sexual, no només en els adolescents sinó també en adults, a través de projeccions que defensen la sexualitat lliure, la diversitat, el compromís i la reflexió, i enguany amb una gran diversitat de curtmetratges centrats en temàtiques feministes.

ENLLAÇ AMB EL FESTIVAL