El mes d’agost comença amb força activitat en l’àmbit audiovisual amb el rodatge de llargmetratges, vídeos i espots publicitaris. Els platós del Parc i diversos racons de la ciutat acolliran prop de 10 produccions nacionals i internacionals que troben a la nostra ciutat un lloc ideal per continuar treballant tot i que sigui ple estiu. Terrassa, com a gran plató, no tanca per vacances.

El ritme de produccions al Parc Audiovisual i la ciutat, gestionats per la Terrassa Film Office, no s’atura aquest any. Després de les 28 produccions a Terrassa el primer semestre, el nombre de projectes que acollirem augmenta en aquesta època estival. Entre les produccions que es realitzen aquests dies i previstes pel mes d’agost trobem anuncis publicitaris, videoclips i pel·lícules pe a la gran pantalla.

Tots els gèneres audiovisuals tenen cabuda als estudis del Parc o les diverses localitzacions de la ciutat. En publicitat, l’últim anunci de productes Garnier (el segon de l’any d’aquesta marca) es va gravar als platós 1 i 2 amb la productora The Gang (la seva quarta producció de l’any al Parc) i al mes d’agost la companyia Smile Audiovisual Service gravarà l’espot per a la marca de telefonia francesa Bouygues al bell mig de la ciutat.

Per la seva banda, el director sorgit de l’ESCAC, Geoffrey Cooper amb la productora Breaking Pictures SCP endega aquest dies el seu primer projecte per a la gran pantalla ‘El tercer grado’ que es rodarà a diversos punts de la ciutat. ‘Asmodexia’, primer llargmetratge de Marc Carreté que estrenarà teaser rodat al Parc al festival de Sitges, començarà a mitjans del mes d’agost. L’Hospital de Terrassa serà l’escenari d’algunes escenes de ‘No es vigilia’, un llargmetratge documental d’Hermes Paralluelo.
I la música també està present aquest estiu al Parc: La Mala Rodríguez, icona femenina del hip hop espanyol, va gravar aquests dies el videoclip de la cançó ‘Quién manda’ pel disc ‘Bruja’ que llença al mercat en pocs dies.

Dos grans projectes més s’enllesteixen per aquest agost i mesos posteriors al Parc i Terrassa: l’esperat llargmetratge de gènere que completa una coneguda nissaga i la gravació d’un programa de talents musicals per a televisió que torna a produir Gestmusic, com ja ho va fer amb ‘El número uno’ el primer semestre de l’any.