Des de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ens informen que del 20 de juliol al 6 de setembre de 2021 resta obert el període de sol·licituds de la Convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a inversions en tecnologies de la informació i comunicació per a la realització de projectes d’experimentació i innovació a la ciutat de Barcelona de l’any 2021. 

La finalitat d’aquesta convocatòria és donar suport a projectes que tinguin com a objectiu impulsar la realització de projectes TIC de caire experimental i innovador que explorin nous llenguatges i metodologies a l’entorn de les propostes culturals i la creativitat digital.
 

Es tindran en consideració projectes relacionats amb els àmbits de nous media, la realitat virtual, augmentada i mixta, i les tecnologies per a l’aprenentatge.

Modalitats de la convocatòria

La convocatòria s’estructura en tres modalitats:

  • Modalitat A: Nous Media (New Media)
  • Modalitat B: Realitat Virtual, Augmentada i Mixta
  • Modalitat C: Tecnologies per a l’aprenentatge

Qui pot sol·licitar l’ajut?

Les persones físiques donades d’alta de l’IAE o persones jurídiques legalment constituïdes, dels àmbits de la cultura, la creativitat i la innovació que tinguin la seu social o que desenvolupin la seva activitat a la ciutat de Barcelona, i que les seves activitats estiguin relacionades amb els àmbits temàtics assenyalats.

Termini de presentació de sol·licituds

Del 20 de juliol al 6 de setembre de 2021, ambdós inclosos.

Forma de presentació:

  • Les persones jurídiques estan obligades a presentar la sol·licitud telemàticament a l’Oficina Virtual de Tràmits de la convocatòria.

Atenció: les sol·licituds presentades presencialment seran inadmeses.

  • Oficina Ciutadana de Cultura (OCCU)
  • Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC)


En tots dos registres cal demanar cita prèvia a través dels següents canals:
 

  • Web:
  • Telèfon: 010

Documentació

Consultes

Podeu enviar els vostres dubtes al correu infoicub@bcn.cat