S’ha ampliat fins al 15 d’agost el termini d’inscripcions per a participar en la 7a edició del Producers Meet Producers, que tindrà lloc el 13 d’octubre de 2021. 
 
Producers Meet Producers és una trobada anual, entre productores consolidades i productores novelles, organitzada per PAC – Productors Audiovisuals de Catalunya i l’Ajuntament de Sitges (Promoció Econòmica). L’objectiu és fer valdre i donar visibilitat a la figura del productor audiovisual, dins i fora del sector, generar indústria i teixir xarxa amb el talent emergent. Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, amb el suport del departament d’indústria del mateix festival.

Després de l’èxit de l’anterior any, aquesta nova edició del PMP tornarà a tenir dues modalitats, mentoria i consultoria, per tal de seguir creant sinergies entre productores.
Per una banda, en la modalitat de mentoria es duu a terme el seguiment i orientació d’un projecte durant tot un any.
Per l’altra banda, en la modalitat de consultoria es realitza un one to one de 45 minuts amb consultes concretes per a orientar una producció encertada.
A més, enguany també tornarem a repetir el format de masterclass.

Totes les productores novelles interessades podeu apuntar-vos en aquest formulari.