JVC Professional Europe Ltd estarà present en l’edició 2013 de l’IBC a Amsterdam, presentant els seus nous equips de producció en dos espais, el principal en el tradicional pavelló 10, estand D4.5 i també a la zona exterior per unitats mòbils, estand OE111 , davant del pavelló 14. El IBC d’enguany es celebra del 13 al 17 de setembre al recinte RAI d’Amsterdam, com és habitual. Les Conferències comencen un dia abans.
JVC Professional fa un gran desplegament en aquesta edició, fent un èmfasi especial en les noves eines de producció mòbil amb transmissió en línia, la producció 4K i també amb la presentació a Europa del nou camcorder d’espatlla per a reportatge social GY-HM70.
Desenvolupem aquí la descripció d’aquest quip que va despertar un enorme interès en el passat NAB, tant dels visitants com de la premsa especialitzada. La seva PVR és de 1.499 € (+ IVA) i la seva disponibilitat és immediata.
Com no podia ser d’altra manera, JVC ha incorporat noves i interessants prestacions en un terreny que domina des de sempre. Aquest nou model ofereix un look professional i uns resultats d’imatge excel · lents en situacions de poca llum, pel que és ideal per a la producció de reportatge social i també d’esdeveniments especials. Com a element diferencial, la GY-HM70 ha estat equipada amb un ancoratge per a bateria doble, una exclusiva funcionalitat que permet fins i tot canviar les bateries en calent. Això marca una fita en el mercat de la tecnologia de bateries per a càmeres, permetent a l’operador un rodatge sense interrupcions.
El rendiment professional està assegurat gràcies a la potent òptica zoom 16x F1.2, que proporciona una sensibilitat excepcional i resultats brillants en gravar casaments i altres esdeveniments socials on no es pot disposar d’il · luminació addicional. La incorporació de la tecnologia Super LoLux de JVC millora encara més la qualitat d’imatge i contribueix a capturar un color precís en interiors o en condicions de foscor. El cilindre de l’objectiu tanca una potent conjunt de lents GT de 29,5 mm., Que va ser desenvolupat específicament per garantir resultats òptims en combinació amb un sensor CMOS retroiluminat de 1/2.3 “de 12 Megapíxeles, que proporciona alta resolució, alta sensibilitat, i una reproducció excel · lent dels colors.
Compta amb controls manuals per l’enfocament, diafragma, velocitat d’obturació, balanç de blancs … etc. La permanent exigència dels professionals per poder treballar en un flux de treball totalment flexible, també ha estat tinguda en compte en la nova GY-HM70, que grava imatges Full HD 1920×1080/50p (GY-HM70E) utilitzant l’eficient còdec AVCHD Progressive. I compta també amb la capacitat per gravar en definició estàndard SD.

La càmera també captura imatge fixa fins a 12 Megapíxels i és possible gravar vídeo i imatges fixes simultàniament amb resolució de 2 Megapíxeles. Al cor d’aquesta potent màquina es troba el famós dispositiu de procés d’imatge FALCONBRID ™, un processador d’alta velocitat per a aplicacions de vídeo avançat.
La GY-HM70 a utilitza com a suport d’enregistrament les universals targetes SDHC / SDXC, el grau de fiabilitat i rendibilitat les fan els suports d’enregistrament més utilitzats pels professionals. I per a una màxima tranquil · litat de l’operador, la càmera compta amb una doble ranura que permet utilitzar 2 targetes i garantir que no es perd ni un moment de l’acció. Quan la targeta a la ranura A està plena, la càmera canvia de manera automàtica a la targeta de la ranura B. A més, si es produeix un error amb la targeta a la ranura A durant un rodatge, la gravació canviarà automàticament a la ranura B.
Per gaudir d’una autonomia de bateria de llarga durada per a rodatges llargs, la GY-HM70 ha estat equipada amb ancoratges per a doble bateria, una característica nova i revolucionària que permet mantenir-se en l’acció fins a la seva finalització. Dos suports de bateria no només aporten el doble de temps de gravació, sinó que són intercanviables en calent. Això significa que és possible intercanviar les bateries sense interrompre el rodatge. Això marca una fita en el mercat de la tecnologia de bateries per a càmeres, permetent a tots els professionals un rodatge sense interrupcions.
Altres característiques inclouen un estabilitzador òptic d’imatge que aporta un look professional a les imatges HD capturades sense pèrdua de qualitat, una pantalla tàctil LCD de 3,0 “amb 230.000 píxels, un visor de 0,24” amb 260.000 píxels, un micròfon estèreo intern, un polsador per a funcionament manual i una àmplia varietat de terminals d’entrada / sortida, que doten la GY-HM70 de la màxima versatilitat, incloent sortides HDMI, AV, auriculars, port USB, entrada de micròfon, així com una connexió per control remot de la càmera. Entre les seves funcionalitats pràctiques compta amb reconeixement de rostres, gravació a intervals, gravació a alta velocitat (per reproducció Slow Motion), entre altres.
En el següent link es presenta el primer Product Review fet amb la GY-HM70, per l’operador Paolo Castellà, mostrant-se com treballar i treure el màxim partit a la càmera.
Per a més informació sobre els productes professionals de JVC visiti www.jvcpro.es