Cites que no et pots perdre:

DIMARTS 31 DE GENER

11:20 h

Sala CC4.1. Més informació. La revolución de los platós de producción virtual con pantallas led 

16:00 H.

Sala cc4.1.

Lux Machina & Virtual Production: what’s behind House of the DragonThe Mandalorian or Bullet Train? –

 Més informació.


DIMECRES 1 DE FEBRER

12:00 h
Àgora de l’estand del Clúster (CS300)
Jornada de reflexió amb les empreses dedicades als serveis audiovisuals amb la voluntat de posar en valor aquest segment de l’audiovisual. Una sessió de treball on s’analitzaran els principals reptes del sector i les possibles solucions. A més, es crearan sinergies i oportunitats entre les empreses.
Amb Sergi Maudet, director general d’Ovide.

DIJOUS 2 DE FEBRER

10:30 h,

ESTAND DE LA CCMA

PARLEN LES OTT CATALANES

Aquesta serà la primera trobada amb les principals plataformes catalanes OTT. Volem saber com veuen el futur del sector audiovisual de Catalunya i dels continguts en català en el nou escenari europeu en què les plataformes OTT es posicionen com un dels principals punts d’accés a l’entreteniment, la TV i els continguts de les indústries creatives. Quins reptes tenim com a indústria? Seria possible trobar una estratègia conjunta, en defensa del sector, la producció catalana i la llengua?

Comptarem amb:
Juan Carlos Tous, CEO de Filmin.
Rosa Romà, Presidenta del Consell de Govern de la CCMA.
Marc Melillas, Conseller Delegat de La Xarxa Audiovisual Local.
Valentí Oviedo, Director general en Fundació del Gran Teatre del Liceu.
Mireia Gubern, Cap de Continguts Digital de Fundació La Caixa.
Moderarà Víctor Sala, Codirector y programador del Serielizados Fest.

DIJOUS 2 DE FEBRER

13::00 h
ÀGORA DE L’STAND DEL CLUSTER

Els concerts han tornat a primera fila després de la pandèmia incorporant innovacions d’última generació. Com ha canviat la posada en escena? Què vol l’espectador? Ha canviat l’experiència de l’usuari? Amb Jordi Herreruela, president de la Fundació BcnMusicLab i director del Festival Cruïlla; Joel Mestre, country manager de NEP Group; i Joan Roset, CEO de Cymatic.

DIVENDRES 3 DE FEBRER

10:30 h.

JOVES TALENTS I TECNOLOGIA

Projectes de la Semana del Talent –

Més informació.

12: 00h

ÀGORA DE L’STAND DEL CLUSTER

 Quines oportunitats ofereix la relació entre les dues indústries? Coneixerem dos exemples innovadors del binomi turisme i audiovisual. Per una banda, es presentarà el projecte Terres que aplega el Terres Travel Festival i el Terres CHECK-IN. Per altra banda, Lavinia Services presentarà el seu projecte d’oficines d’informació turístiques immersives.
Amb Ignasi Marcet, director de Exhibit a Lavinia Services; i Santi Valldepérez, CEO de Terres Landscape and Travel Communication.