Domingo Domingo és un petit agricultor valencià que crea una nova patent de taronja per intentar vèncer el negoci de les grans multinacionals.

Al llarg del documental, descobrirem les amenaces al model d’agricultura dels cítrics valencians, basat en cooperatives de petits i mitjans productors. Enfocant-se en l’humor del mateix protagonista, ens adonarem que el seu pla secret no podrà fer-se realitat de la forma que ell s’esperava.  

Durant tot el mes de febrer hi haurà projeccions de ‘ Domingo Domingo ‘ a més de 70 sales de tot l’Estat. Consulta les dates i sales de projeccions . Hi ha una sala molt prop teu!
L’estrena a Barcelona es farà el dijous 1 de febrer a les 19:30 h als Cinemes Girona. Després de la projecció, tindrem un col·loqui amb Laura García Andreu, directora de la pel·lícula. Compra ja la teva entrada aquí.