CaixaBank, de la mà de l’Obra Social “la Caixa”, i Badalona Comunicació han signat avui el conveni de col·laboració que converteix, un any més, a l’entitat financera en un dels col.laboradors principals del FILMETS Badalona Film Festival

CaixaBank destaca que l’objectiu de la col·laboració és donar suport al treball de difusió cultural i social que porta a terme FILMETS

Badalona Comunicació afirma que el suport de l’entitat bancària és molt important per poder desenvolupar l’extens programa d’activitats del festival de curtmetratges

Badalona Comunicació i CaixaBank han signat avui el conveni de col·laboració segons el qual l’entitat financera, de la mà de l’Obra Social “la Caixa”, participarà un any més en el desenvolupament de la 45 edició del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 18 al 27 d’octubre.

A l’acte hi han estat presents per part de CaixaBank Daniel Caballero, director de banca d’institucions de CaixaBank, i Jaume Miquel, director de l’àrea de negoci de CaixaBank a Badalona I. Per part de Badalona Comunicació ha signat el conveni el conseller delegat, Josep Viñeta Balsells.

CaixaBank, de la mà de l’Obra Social “la Caixa”, fa més d’12 anys que col·labora en la realització del FILMETS Badalona Film Festival. L’entitat financera és un dels 4 grans col.laboradors del festival juntament amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual, La Vanguardia i La Xarxa.

Els curtmetratges són els veritables protagonistes de FILMETS Badalona Film Festival, que s’ha consolidat com un dels festivals amb més difusió i ressó internacional i com un punt de trobada de cineastes i un públic fidel. En aquest sentit, una mostra del reconeixement internacional va ser el premi BISFF com a millor festival de curtmetratges d’Europa, rebut l’any 2012.

Suport a la tasca educativa i social de Filmets

Jaume Miquel, director de l’àrea de negoci de CaixaBank a Badalona I, ha mostrat la seva satisfacció en signar amb FILMETS aquest conveni perquè “així donem suport a un gran festival de cinema que a més té molta cura en atendre les necessitats dels espectadors amb diversitat funcional”. També ha afegit que “des de l’Obra Social “la Caixa’ veiem amb molta satisfacció com milers d’infants i joves de tots els barris de Badalona van a veure bon cinema amb el cicle FILMETS a les escoles”.

Josep Viñeta Balsells, conseller delegat de Badalona Comunicació ha agraït a l’Obra Social “La Caixa” la seva implicació en el festival ja que “suposa un suport molt important per poder fer realitat el programa d’activitats paral·leles del festival, que inclou nombroses accions”. Josep Viñeta ha destacat la tasca educativa i social que desenvolupa FILMETS ja que “el festival porta el cinema als més petits amb projeccions a totes les biblioteques públiques de Badalona i també a uns 5.000 escolars de primària i secundària de la ciutat”.

Badalona, 24 de juliol de 2019