Altervideo presenta aquest proper dimarts 4 de febrer a les 20:00h el documental Entre Maestros a l’espai ST3 de Gràcia (Santa Teresa 3, local 2) dins el cicle Més documental,. Després de la projecció, com es habitual entaularem un col•loqui amb la seu director Pablo Usón

Entre maestros, és un documental sobre un grup d’adolescents desmotivats per l’educació que reben a l’escola, assisteixen durant dotze dies a unes classes especials. Un mestre intenta despertar-los la capacitat de conèixer-se, creant un ambient que ajudi als seus alumnes a descobrir els enormes potencials que habiten en el seu interior. Un nou mètode d’ensenyança que ell anomena “educar empoderando”. Un documental sobre l’experiència real i directe d’un professor de matemàtiques i física que persegueix que onze alumnes recuperin la motivació i l’autoestima mitjançant el respecte, la confiança i la provocació. Una experiència basada en el llibre “Veintitrés maestros, de corazón – un salto cuántico en la enseñanza” de Carlos González.