Poster

El proper 6 de setembre a les 20:00h, als Cinemes Girona de Barcelona (c/ Girona 175), Visions documentals presenta: G3G Records: Poder Mirar als ulls de Toti García.
Benvinguts de nou!
El dimarts 6 de setembre encetarem, gràcies al vostre suport i al del Cinemes Girona, la 5a temporada de Visions documentals i ho farem amb un documental que no podia faltar en el nostre fòrum: G3G Records: Poder Mirar als ulls.
En el seu primer treball com a director, el mallorquí Toti García, partint del ingent arxiu videogràfic de Habitual Video Team (Josep Ma Jordana i Lis Costa) i amb entrevistes a protagonistes de l’escena musical alternativa barcelonina (Gat, Anton Ignorant, Pascal Comelade, Mark Cuninngham, Cabo San Roque, etc.) desgrana la història del segell independent G3G Records. Un segell alternatiu, fundat el 1989 per Glòria, Gat i Guille, les 3G, que ha esdevingut un referent inqüestionable de l’escena musical barcelonina més underground. L’avantguarda, la improvisació, l’experimentació i les propostes més agosarades i innovadores han confluït tant en el catàleg discogràfic de G3G, com en els concerts que cada dimarts organitzaven, primer al Communiqué, al barri d’Hostafrancs, i després al Sidecar de la plaça Reial. Durant més de 25 anys, Miguel Poveda, Pau Riba, Pascal Comelade, Mark Cuninngham, Cabo San Roque, Enric Casassas, Raeo, Macromasa, Lydia Lunch, Alfonso Villalonga i Accidents Polipoètics, entre molts d’altres, han actuat per a un públic molt fidel, gairebé militant, en uns concerts, insòlits en el panorama musical barceloní, que buscaven la complicitat i la proximitat amb el públic, poder mirar als ulls –com ho defineix en Gat.
G3G Records: Poder mirar als ulls va ser seleccionat pel Festival Internacional de cine documental musical de Barcelona IN-ÈDIT el 2015. No s’ha pogut veure ni en cinema ni en TV i s’estrena a Visions Documentals. En el col·loqui posterior, a més del director i altres membres de l’equip, comptarem amb la presència d’alguns dels protagonistes del documental com Glòria Basté, Guille i Gat Castaño, i Josep Ma Jordana, entre d’altres.

Us hi esperem!