Encara esteu a temps de participar en la segona convocatòria dels Premis MAC, uns premis que busquen en aquesta ocasió projectes audiovisuals innovadors, pensats per a la seva explotació en suports digitals, d’acord amb l’evolució de les tecnologies de la comunicació, així com la del mercat.

La data límit de presentació de projectes és el 31 d’octubre de 2016. Un jurat format per membres del MAC, la XAL i la CCMA faran una selecció de 5 projectes finalistes que es presentaran en un pitching el 30 de novembre de 2016, d’on ha de sortir un sol guanyador.

Els premis, aquesta vegada, s’obren a continguts d’entreteniment, divulgació i cultura des d’un plantejament online, sense diferenciar entre categories de ràdio i televisió, ja que s’entenen com a projectes cent per cent transmèdia.

Als aspirants a aquests premis se’ls demana, a més de la definició, sinopsi i continguts del projecte, una estratègia de comunicació i màrqueting, de creació de comunitats digitals i d’interacció amb els públics, així com un pla de micromecenatge.

El projecte guanyador podrà desenvolupar el projecte a través d’una aportació econòmica per part de la CCMA i la XAL, a més de la necessitat de fer un micromecenatge i de l’aportació d’un espònsor. L’objectiu d’aquestes condicions és poder disposar d’una dotació econòmica que permeti desenvolupar el projecte i fer-lo en una situació real de mercat. Així mateix, el fet que sigui online permetrà potenciar els recursos de les xarxes i no estar subjectes a les necessitats de programació dels mitjans.

La data límit de presentació dels projectes és el 31 d’octubre de 2016
ENLLAÇ PER LA PARTICIPACIÓ