El Festival PLURAL + ha presentat als Cinemes Girona de Barcelona les peçes més destacades de la darrera edició d’aquest Festival obert a peces curtes de vídeo sobre migració i xenofòbia realitzades per joves d’entre 9 i 25 anys i que te la seva seu a Nova York. Els joves que vulguin participar en aquesta convocatòria del 2018 tindran temps de presentar les seves propostes fins el 3 de juny.

Un Jurat Internacional de PLURAL+ 2018 lliurarà quatre premis. Una peça de vídeo feta per nens de fins a 12 anys d’edat, un altre a una peça feta per adolescents d’entre 13 i 17 anys i un altre a una peça feta per joves d’entre 18 i 25 anys. A més, es donarà un Premi Especial En Contra de la Xenofòbia. Els guanyadors d’aquests quatre premis seran convidats a Nova York amb totes les despeses de viatge pagades perquè participin en la Cerimònia de Premis de PLURAL+ a les Nacions Unides, que tindrà lloc al novembre d’aquest any.

El passat dijous 22 de març va tenir lloc als Cinemes Girona la projecció de les peces guanyadores de l’edició passada del festival PLURAL+ que va comptar amb la presència de Jordi Torrent, director del certamen. Aquesta serà una ocasió única per veure a la pantalla gran dels Cinemes Girona, les creacions dels joves guanyadors del 2017.

Plural+ és una iniciativa de l’UNAOC, la Comissió de les Nacions Unides per l’Aliança de les Civilitzacions. Teniu tota la informació en aquest enllaç