Acaba de nèixer Crowd & Play, la primera comunitat de crowdfunding dedicada als mitjans audiovisuals, dirigida per Antonio Lama. Ells mateixos ens expliquen els seus objectius “En els temps que corren, on la cultura és reiteradament etiquetada com prescindible per les nostres institucions, resulta més necessari que mai seguir creant i invertint en cultura”. Aquest és el motiu de la creació de Crowd & Play, comunitat de crowdfunding, especialitzada en cinema i mitjans audiovisuals, intermediària entre creadors i mecenes, que vulguin contribuir amb els projectes per ajudar-los a fer-se realitat Crowd&Play seleccionarà projectes originals, creatius, innovadors: realització de curtmetratges, llargmetratges, sèries, migmetratges, en qualsevol dels seus gèneres i formats (documentals, animació, ficció, etc.) fins a videoclips, festivals i mostres de cinema, sèries web, publicacions relacionades amb el medi . Tots tenen el seu lloc!… Entra en aquesta plataforma que et brinda un lloc on mostrar els teus projectes a el públic objectiu i, la possibilitat d’aconseguir el finançament per realitzar-los en aquest enllaç