Vibuk, el LinkedIn del talent artístic, inicia un projecte de suport a la indústria cinematogràfica espanyola. L’objectiu és promoure la producció i realització de peces audiovisuals o escèniques, així com el suport a festivals. A més, es pretén donar a conèixer als actors i actrius i posar-los en contacte amb els professionals de la producció.

El projecte de Vibuk anuncia la recent col·laboració signada amb el “Eivissa Internacional Film Festival” un festival de cinema independent. Ambdues entitats s’han aliat amb la finalitat de servir de connexió entre la indústria cinematogràfica i el talent artístic. 

D’altra banda, Vibuk ha començat ja converses per a una col·laboració indefinida amb la comunitat “Hollywood Hispà”. Una comunitat internacional de suport als actors i actrius de parla hispana, i que posarà més prop de Hollywood als actors professionals registrats en la plataforma online.

L’objectiu és continuar amb aquest tipus d’accions. En primer lloc, tenim pensat col·laborar amb més festivals que se celebrin a Espanya, per després encaminar-nos a un altre tipus d’accions”, comenta Jorge Martínez, CEO de Vibuk. “Vibuk està creat des del seu naixement per donar suport al talent artístic i que puguin donar-se a conèixer els professionals. Creiem que era necessari comptar amb una plataforma professional que connecti a la indústria audiovisual amb els artistes”, afegeix Martínez.

Vibuk és una xarxa professional d’ocupació per a talent artístic que ofereix als usuaris la possibilitat de trobar treball a través dels càsting online o càstings presencials. El projecte neix de la mà de l’empresari Jorge Martínez i l’actor Antonio Resines. La plataforma compta amb més de 100.000 actors i actrius registrats que, gràcies al seu potent cercador, poden ser trobats amb facilitat pels directors de càsting. Al seu torn, des de la plataforma Vibuk, els professionals poden crear els càstings i convocar perfils des de qualsevol dispositiu electrònic i de manera àgil i ràpida. Així, Vibuk registra cada mes aproximadament unes 200 convocatòries de càsting en les quals participen una mitjana de 3.000 artistes. Té presència a Espanya i Mèxic.