El Production Finance Market (PFM) és un esdeveniment de finançament de dos dies de durada i que se celebra un cop a l’any en el marc del BFI London Film Festival. En la seva 11a edició, el Mercat ha ajudat a forjar incomptables connexions de negocis a llarg termini, i és l’únic esdeveniment d’aquestes característiques al Regne Unit.

El PFM és una oportunitat inestimable per a productors i financers a través del qual es generen noves relacions de negoci, s’acorden vendes internacionals i s’asseguren diverses formes d’inversions per a les empreses i els projectes cinematogràfics. La branca principal del mercat és per a projectes amb un pressupost per sobre d’1m €, mentre que la branca Micro Market és per a projectes amb un pressupost inferior a  1m €.

El Mercat tindrà lloc del 9 a l’11 d’octubre de 2017 com a part del BFI London Film Festival. La data límit per a presentar-s’hi és dilluns 3 de juliol de 2017.

Descobreix les oportunitats que se’t plantejen en aquests mercats als vídeos:

Notícia vía Europa Creativa MEDIA: http://www.europacreativamedia.cat/