El Brain Film Fest – Premi Solé Tura, el festival internacional de cinema amb el cervell com a protagonista, celebra la seva 2ª edició i amplia la seva programació 
 
Aquesta segona edició tindrà lloc del 14 al 17 de març de 2019 al CCCB, ampliant la seva programació, que inclou la projecció de set audiovisuals fora de concurs i 22 curtmetratges a concurs, dos espectacles teatrals i un de màgia, xerrades i debats, i una projecció destinada a malalts d’Alzheimer i els seus cuidadors, l’activitat especial, The MOMENT i la gala d’entrega del IX Premi Solé Tura.
 
El festival internacional de cinema, dedicat a mostrar i impulsar la creació i difusió de peces audiovisuals sobre tots els aspectes del cervell, torna a ser un punt de trobada entre els diferents actors i disciplines que tracten aspectes diversos del cervell.
 
Teniu tota la info en aquest enllaç